- Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya bir yemek kaşığı dolusu beyaz dut kurusu ve bir yemek kaşığı arpa ilave ediniz kısık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dk kaynatınız.
- Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan indiriniz,ılıyınca süzünüz günde bir defa aç karnına içiniz.
- Her gün taze hazırlanmalıdır.Haşlanmış dutları tüketmek şart değildir.
- Toplam 25 gün uygulayınız.
- Yeterli düzeyde başarı sağlanamadığı takdirde 25 günlük kürü ara vermeden tekrar ediniz.
- Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.
Behçet Hastalığı - Dut Kurusu ve Arpa ile Tedavi
on
5/20/2014
Behçet hastalığı için önerimiz beyaz dut kurusu ve arpa dır.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
0 yorum :
Post a Comment